Restorāna Hercogs banketu serviss.
Tālrunis: +371 28012218; e-pasts: banketi@hercogi.lv

Hercogs banketērijas prezentacija |
Vislabākie banketi pēc Jūsu vēlmēm un iespējām!
Hercoga pieredzējusī komanda priecāsies apkalpot svinības kādā no mūsu restorāniem vai jebkurā citā Jūsu izvēlētā vietā. Tā var būt mājas ballīte, kurai sagatavojam uzkodas līdzņemšanai, kāzas, konferences vai arī plašs korporatīvs pasākums. Mums ir pieredze arī sevišķi lielu banketu apkalpošanā 500 personām un vairāk.
BANKETI MŪSU RESTORĀNOS:
- Izcila vieta kāzu svinībām ar skatu uz Vecrīgu - Ķīpsalas restorāna terase uz Daugavas. Ķīpsalas Hercoga restorānā varam uzņemt līdz 60 personām, terasē - arī līdz 60 personām.
- Plašākās telpas svinībām piedāvā restorāns Mārupē - banketiem pieejama atsevišķa zāle 2.stāvā ar plašu vasaras terasi svinībām līdz 60 personām (sēžot) vai 80 (zviedru galda veidā). Bērnu ballītēm - atsevišķa zāle pirmajā stāvā ar bērnu rotaļu stūrīti (līdz 25 personām). Restorāna pirmā stāva zāle varam uzņemt 30 viesus, kā arī āra terasē - līdz 30 personām.
Piedāvājam dažādas universālās banketu ēdienkartes, bet, atbilstoši jūsu vēlmēm, varam veidot individuālu piedāvājumu. Lūdzu sazinieties ar mums pa tālruni: +371 28012218, epastu: banketi@hercogi.lv vai aizpildot pieteikumu.
Izbraukuma viesībām pasūtītās uzkodas servējam uz Hercoga traukiem (ko jāatgriež pret depozītu 50 EUR ). Varam nodrošināt piegādi (maksa Rīgas reģionā 35,00 EUR + PVN), apkalpošanu, floristiku, noformējumu u.c.
Laipni aicināti izmēģināt mūsu banketu piedāvājumu!
Hercoga pieredzējusī komanda priecāsies apkalpot svinības kādā no mūsu restorāniem vai jebkurā citā Jūsu izvēlētā vietā. Tā var būt mājas ballīte, kurai sagatavojam uzkodas līdzņemšanai, kāzas, konferences vai arī plašs korporatīvs pasākums. Mums ir pieredze arī sevišķi lielu banketu apkalpošanā 500 personām un vairāk.
BANKETI MŪSU RESTORĀNOS:
- Izcila vieta kāzu svinībām ar skatu uz Vecrīgu - Ķīpsalas restorāna terase uz Daugavas. Ķīpsalas Hercoga restorānā varam uzņemt līdz 60 personām, terasē - arī līdz 60 personām.
- Plašākās telpas svinībām piedāvā restorāns Mārupē - banketiem pieejama atsevišķa zāle 2.stāvā ar plašu vasaras terasi svinībām līdz 60 personām (sēžot) vai 80 (zviedru galda veidā). Bērnu ballītēm - atsevišķa zāle pirmajā stāvā ar bērnu rotaļu stūrīti (līdz 25 personām). Restorāna pirmā stāva zāle varam uzņemt 30 viesus, kā arī āra terasē - līdz 30 personām.
Piedāvājam dažādas universālās banketu ēdienkartes, bet, atbilstoši jūsu vēlmēm, varam veidot individuālu piedāvājumu. Lūdzu sazinieties ar mums pa tālruni: +371 28012218, epastu: banketi@hercogi.lv vai aizpildot pieteikumu.
Izbraukuma viesībām pasūtītās uzkodas servējam uz Hercoga traukiem (ko jāatgriež pret depozītu 50 EUR ). Varam nodrošināt piegādi (maksa Rīgas reģionā 35,00 EUR + PVN), apkalpošanu, floristiku, noformējumu u.c.
Laipni aicināti izmēģināt mūsu banketu piedāvājumu!
Īpašais piedāvājums: BANKETS 20,00 EUR no personas (sākot ar 100 personām).

Banketu piedāvājums- 20,00 EUR |
BANKETA PIEDĀVĀJUMS 27,00 EUR no personas (min. 10 personām)*.
Uzkodas
Groziņi ar ceptām bietēm, ķirbju sēklu pesto un kazas krēmsieru
Mellenēs marinēta jūras foreles seviče ar skābā krējuma – estragona krēmu un ikriem
Cepta reņģe ar zaļumu sviestu, mīksti vārītu paipalu olu un mārrutku krēmu uz biešu maizītes
Dūmots cūkas cepetis teriyaki glazūrā ar marinētiem dārzeņiem
Liellopa rostbifs ar briedinātām sinepju sēklām, sīpolu marmelādi uz grauzdētas maizīte
Salāti
Kraukšķīgie cepeša salāti ar Dižonas graudu sinepju mērci un marinētām celmenēm
Tunča salāti ar Korejas burkāniem, paipalu olām un bazilika mērci
Krāsainās bietes ar rukolu, kazas sieru un ķirbju sēklām
Uzkodu plates
ZIVJU PLATE – mazsālīts lasis, auksti kūpināta markeles fileja, fritētas butterfly garneles, zaļās gliemenes, Kalamata olīvas, ķiršu tomāti
GAĻAS PLATE - rostbifs ar garšaugiem, cūkgaļas cepetis, liellopa mēle, vistas gabaliņi BBQ glazūrā, auksti kūpināta marmora gaļa, kornišoni, redīsi, ķiršu tomāti
Pamatēdieni (jāizvēlas 3 pamatēdieni)
Souse-vide gatavots lasis ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, karamelizēti šalotes sīpoli, prosecco sabayon mērce
Zandarta fileja ar kartupeļu biezeni, kalē salātiem, sparģeļiem un safrāna mērci
Latvijā audzēts sams ar burkānu biezeni, sezonas dārzeņiem, baltvīna velouté mērci
Pīles konfits ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, sarkanvīna mērce
“Cālis tabakā” bērzu sulas sīrupa glazūrā ar Agata mini kartupeļiem, dārzeņiem un Grana Padano siera mērci
Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu ar ceptiem kartupeļiem un šampinjonu mērci
24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli un sarkanvīna – balzāmetiķa mērce
Ceptu dārzeņu kārtojums (Baklažāni, tomāti, cukini, zilie sīpoli) Dor Blue siera mērce
Cepti sezonālie dārzeņi ar safrāna mērci un humusu
Groziņi ar ceptām bietēm, ķirbju sēklu pesto un kazas krēmsieru
Mellenēs marinēta jūras foreles seviče ar skābā krējuma – estragona krēmu un ikriem
Cepta reņģe ar zaļumu sviestu, mīksti vārītu paipalu olu un mārrutku krēmu uz biešu maizītes
Dūmots cūkas cepetis teriyaki glazūrā ar marinētiem dārzeņiem
Liellopa rostbifs ar briedinātām sinepju sēklām, sīpolu marmelādi uz grauzdētas maizīte
Salāti
Kraukšķīgie cepeša salāti ar Dižonas graudu sinepju mērci un marinētām celmenēm
Tunča salāti ar Korejas burkāniem, paipalu olām un bazilika mērci
Krāsainās bietes ar rukolu, kazas sieru un ķirbju sēklām
Uzkodu plates
ZIVJU PLATE – mazsālīts lasis, auksti kūpināta markeles fileja, fritētas butterfly garneles, zaļās gliemenes, Kalamata olīvas, ķiršu tomāti
GAĻAS PLATE - rostbifs ar garšaugiem, cūkgaļas cepetis, liellopa mēle, vistas gabaliņi BBQ glazūrā, auksti kūpināta marmora gaļa, kornišoni, redīsi, ķiršu tomāti
Pamatēdieni (jāizvēlas 3 pamatēdieni)
Souse-vide gatavots lasis ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, karamelizēti šalotes sīpoli, prosecco sabayon mērce
Zandarta fileja ar kartupeļu biezeni, kalē salātiem, sparģeļiem un safrāna mērci
Latvijā audzēts sams ar burkānu biezeni, sezonas dārzeņiem, baltvīna velouté mērci
Pīles konfits ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, sarkanvīna mērce
“Cālis tabakā” bērzu sulas sīrupa glazūrā ar Agata mini kartupeļiem, dārzeņiem un Grana Padano siera mērci
Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu ar ceptiem kartupeļiem un šampinjonu mērci
24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli un sarkanvīna – balzāmetiķa mērce
Ceptu dārzeņu kārtojums (Baklažāni, tomāti, cukini, zilie sīpoli) Dor Blue siera mērce
Cepti sezonālie dārzeņi ar safrāna mērci un humusu
BANKETA PIEDĀVĀJUMS 30,00 EUR no personas (min. 10 personām)
Uzkodas
Tempurā cepta jūras forele nori jūraszāļu lapās ar sojas – sezama mērci
Mazsālīts lasis ar zaļumu sviestu un foreles ikriem uz grauzdētas maizītes
Cepta sama fileja ar mārrutku krēmu, pasniegta biešu groziņā
Pīles krūtiņa ar cidoniju – bumbieru džemu uz maizes grauzdiņa
Briedināta staltbrieža tartars ar bazilika aioli un medū briedinātām sinepju sēklām uz maizes grauzdiņa
Zilā siera muss ar karamelizētiem valriekstiem smilšu mīklas groziņā
Salāti
Lapu salāti ar balzāmetiķī glazētām jūras veltēm un tīģergarnelēm
Kraukšķīgie cepeša salāti ar Dižonas graudu sinepju mērci un marinētām celmenēm
Nogatavināta avokado salāti ar saulē žāvētiem tomātiem un artišokiem
Uzkodu plates
ZIVJU PLATE – auksti kūpināta Atlantijas menca, ķiploku-zaļumu sviestā ceptas tīģergarneles, mazsālīta laša fileja, fritēti mazie kalmāri, Kalamata olīvas, ķiršu tomāti
GAĻAS PLATE - Prosciutto, salami Milano, lēni gatavota pīles fileja, liellopa mēle, marinēti dārzeņi
SIERA UN AUGĻU PLATE - Čedaras siers, sarkanvīnā izturēts kazas siers, Brie siers, sezonas augļi un ogas
Pamatēdieni (jāizvēlas 3 pamatēdieni)
Souse-vide gatavots lasis ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, karamelizēti šalotes sīpoli, prosecco sabayon mērce
Zandarta fileja ar kartupeļu biezeni, kalē salātiem, sparģeļiem un safrāna mērci
Latvijā audzēts sams ar burkānu biezeni, sezonas dārzeņiem, baltvīna velouté mērci
Pīles konfits ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, sarkanvīna mērce
“Cālis tabakā” bērzu sulas sīrupa glazūrā ar Agata mini kartupeļiem, dārzeņiem un Grana Padano siera mērci
Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu ar ceptiem kartupeļiem un šampinjonu mērci
24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli un sarkanvīna – balzāmetiķa mērce
Ceptu dārzeņu kārtojums (Baklažāni, tomāti, cukini, zilie sīpoli) Dor Blue siera mērce
Cepti sezonālie dārzeņi ar safrāna mērci un humusu
Tempurā cepta jūras forele nori jūraszāļu lapās ar sojas – sezama mērci
Mazsālīts lasis ar zaļumu sviestu un foreles ikriem uz grauzdētas maizītes
Cepta sama fileja ar mārrutku krēmu, pasniegta biešu groziņā
Pīles krūtiņa ar cidoniju – bumbieru džemu uz maizes grauzdiņa
Briedināta staltbrieža tartars ar bazilika aioli un medū briedinātām sinepju sēklām uz maizes grauzdiņa
Zilā siera muss ar karamelizētiem valriekstiem smilšu mīklas groziņā
Salāti
Lapu salāti ar balzāmetiķī glazētām jūras veltēm un tīģergarnelēm
Kraukšķīgie cepeša salāti ar Dižonas graudu sinepju mērci un marinētām celmenēm
Nogatavināta avokado salāti ar saulē žāvētiem tomātiem un artišokiem
Uzkodu plates
ZIVJU PLATE – auksti kūpināta Atlantijas menca, ķiploku-zaļumu sviestā ceptas tīģergarneles, mazsālīta laša fileja, fritēti mazie kalmāri, Kalamata olīvas, ķiršu tomāti
GAĻAS PLATE - Prosciutto, salami Milano, lēni gatavota pīles fileja, liellopa mēle, marinēti dārzeņi
SIERA UN AUGĻU PLATE - Čedaras siers, sarkanvīnā izturēts kazas siers, Brie siers, sezonas augļi un ogas
Pamatēdieni (jāizvēlas 3 pamatēdieni)
Souse-vide gatavots lasis ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, karamelizēti šalotes sīpoli, prosecco sabayon mērce
Zandarta fileja ar kartupeļu biezeni, kalē salātiem, sparģeļiem un safrāna mērci
Latvijā audzēts sams ar burkānu biezeni, sezonas dārzeņiem, baltvīna velouté mērci
Pīles konfits ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, sarkanvīna mērce
“Cālis tabakā” bērzu sulas sīrupa glazūrā ar Agata mini kartupeļiem, dārzeņiem un Grana Padano siera mērci
Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu ar ceptiem kartupeļiem un šampinjonu mērci
24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli un sarkanvīna – balzāmetiķa mērce
Ceptu dārzeņu kārtojums (Baklažāni, tomāti, cukini, zilie sīpoli) Dor Blue siera mērce
Cepti sezonālie dārzeņi ar safrāna mērci un humusu
* Restorānā Ķīpsalā banketus servējam pēc ēdienkartes, kas atrodama šeit >>
Banketiem restorānā piemērojam papildus 10% uzcenojumu par apkalpošanu.
Morss: 3,50 EUR / litrs
Citronūdens ar piparmētrām un ingveru – 3,50 EUR / 1,5 litri
Kafija -1,50 EUR, tēja (kanniņa400ml) – 2,20 EUR
Bērniem parasti pieaugušie pasūta pēc bērnu ēdienkartes.
Pēc plkst. 23.00 – papildus apkalpošanas maksa 30,00 EUR/stundā.
Izbraukuma banketiem piegāde – sākot no 15 EUR.
Drošības depozīts par traukiem.
Šefpavārs strādā ar sezonāliem produktiem, līdz ar to ir iespējamas korekcijas.
Banketiem restorānā piemērojam papildus 10% uzcenojumu par apkalpošanu.
Morss: 3,50 EUR / litrs
Citronūdens ar piparmētrām un ingveru – 3,50 EUR / 1,5 litri
Kafija -1,50 EUR, tēja (kanniņa400ml) – 2,20 EUR
Bērniem parasti pieaugušie pasūta pēc bērnu ēdienkartes.
Pēc plkst. 23.00 – papildus apkalpošanas maksa 30,00 EUR/stundā.
Izbraukuma banketiem piegāde – sākot no 15 EUR.
Drošības depozīts par traukiem.
Šefpavārs strādā ar sezonāliem produktiem, līdz ar to ir iespējamas korekcijas.