Hercoga brīvdienu kaste līdzņemšanai. (Pieejama katru dienu un visas dienas garumā!)
Mēs strādājam, lai Jūs atpūstos no gatavošanas un izbaudītu brīvdienas ar ģimeni! Ēdiena apjoms pietiks 4 cilvēkiem četrām bagātīgām ēdienreizēm!
Atbraucot pakaļ uz Mārupi, Vītiņu ielu 4A - 90,00 EUR!
Lūdzam pasūtīt vismaz dienu iepriekš pa tālruni: 29106538
----------------------------------------------------------------------
Atbraucot pakaļ uz Mārupi, Vītiņu ielu 4A - 90,00 EUR!
Lūdzam pasūtīt vismaz dienu iepriekš pa tālruni: 29106538
----------------------------------------------------------------------
ĒDIENKARTE: (Spēkā no 15.decembra)
Svētku piparkūkas
Salāti
Ledussalāti ar konservētu tunci un paipalu olām
Mūsu iecienītā siļķe “kažokā”
“Little gem” salāti ar lēni nogatavinātu cūkgaļas kakla karbonādi un balto mandeļu mērci
Zupas
Skābu kāpostu zupa ar kūpinājumiem
Tomātu krēmzupa ar maizes, parmezāna siera grauzdiņiem
Pamatēdieni
Foreles fileja ar dārzeņu šifonādi
Krāsnī cepts cālis, klasiskās cūkgaļas karbonādes, lēni nogatavinātas cūkgaļas ribiņas
Maltās gaļas irbītes ar štovētiem kāpostiem
Plaucēto graudu un pākšaugu risoto
Cepti grillkartupeļi
Ceptas saknes ar ķimeņu sviestu (sarkanās bietes, burkāni, seleriju saknes)
Mārrutku mērce ar āboliem; baltā cepeša mērce ar rozmarīnu
Deserti
Piparkūku tiramisu krēms ar mango mērci
Ābolu strūdele ar vaniļas mērci
* Ēdienkarte var nedaudz mainīties, atkarība no produktu pieejamības.
Uz šo īpašo piedāvājumu neattiecas Hercoga kartes un citu karšu atlaides.
Svētku piparkūkas
Salāti
Ledussalāti ar konservētu tunci un paipalu olām
Mūsu iecienītā siļķe “kažokā”
“Little gem” salāti ar lēni nogatavinātu cūkgaļas kakla karbonādi un balto mandeļu mērci
Zupas
Skābu kāpostu zupa ar kūpinājumiem
Tomātu krēmzupa ar maizes, parmezāna siera grauzdiņiem
Pamatēdieni
Foreles fileja ar dārzeņu šifonādi
Krāsnī cepts cālis, klasiskās cūkgaļas karbonādes, lēni nogatavinātas cūkgaļas ribiņas
Maltās gaļas irbītes ar štovētiem kāpostiem
Plaucēto graudu un pākšaugu risoto
Cepti grillkartupeļi
Ceptas saknes ar ķimeņu sviestu (sarkanās bietes, burkāni, seleriju saknes)
Mārrutku mērce ar āboliem; baltā cepeša mērce ar rozmarīnu
Deserti
Piparkūku tiramisu krēms ar mango mērci
Ābolu strūdele ar vaniļas mērci
* Ēdienkarte var nedaudz mainīties, atkarība no produktu pieejamības.
Uz šo īpašo piedāvājumu neattiecas Hercoga kartes un citu karšu atlaides.
Pagatavošana.
1) Kartupeļi, sakņu dārzeņi un gaļas ēdieni, kā arī pelēkie zirņi ir iepriekš pagatavoti un iesaiņoti follijas kastītēs ar vāku. Iepakojumus neatverot, liek sakarsētā cepeškrāsnī un aptuveni 180 grādu temperatūrā silda 15-20 minūtes. Cāļa cepeti silda ~25 minūtes.
2) Forele ar dārzeņu šifonādi ir iesaiņota follijas kastītē ar vāku. Iepakojumu neatverot, liek sakarsētā cepeškrāsnī un aptuveni 180 grādu temperatūrā cep ~20-25 minūtes. Līdz pagatavošanai uzglabāt ledusskapī!
3) Kāpostu zupu, tomātu krēmzupu un mērces uzsilda katliņā vai mikroviļņu krāsnī.
LAI LABI GARŠO!
1) Kartupeļi, sakņu dārzeņi un gaļas ēdieni, kā arī pelēkie zirņi ir iepriekš pagatavoti un iesaiņoti follijas kastītēs ar vāku. Iepakojumus neatverot, liek sakarsētā cepeškrāsnī un aptuveni 180 grādu temperatūrā silda 15-20 minūtes. Cāļa cepeti silda ~25 minūtes.
2) Forele ar dārzeņu šifonādi ir iesaiņota follijas kastītē ar vāku. Iepakojumu neatverot, liek sakarsētā cepeškrāsnī un aptuveni 180 grādu temperatūrā cep ~20-25 minūtes. Līdz pagatavošanai uzglabāt ledusskapī!
3) Kāpostu zupu, tomātu krēmzupu un mērces uzsilda katliņā vai mikroviļņu krāsnī.
LAI LABI GARŠO!