Ģimenes restorāni Hercogs
  • Mārupe
    • Kontakti
    • Ēdienkarte - Menu
    • Pusdienu piedāvājums
    • Ģimenes brančs līdzņemšanai
    • Brīvdienu kaste
    • Piknika grozs
    • Bērniem
    • Hercoga karte
    • Dāvanu kartes
  • Ķīpsala
    • Kontakti
    • Ķīpsala - par mums
    • Šefpavāra piedāvājums
    • Ēdienkarte - Menu
    • Dzērienkarte - Drinks
    • Kokteiļu karte
    • Vakariņu piedāvājums
    • Bērniem
    • Brokastis
    • Banketi Ķīpsala
    • Gardēžu vakariņas
    • Jahtu brauciens
    • Reservations
  • Banketi
    • Banketu zāle H2O6
    • Kāzas
    • Banketa pieteikums
  • Online pasūtīšana
Piedāvājam restorānā Hercogs Ķīpsala atzīmēt un nosvinēt savu pasākumu. Vai tā būtu dzimšanas diena, kāzas vai korporatīvs pasākums - katram notikumam šefpavārs Sergejs Gjačs izveidos atbilstošu ēdienkarti un viņa komanda piemeklēs dzērienus. Mums ir universālas banketu ēdienkartes (skatīt zemāk), bet labprāt arī izveidosim jums individuālu piedāvājumu. Banketiem pieejama restorāna zāle līdz 60 personām.
Tikai pie mums ir burvīgākais skats uz Daugavas upi un Vecrīgas panorāmu (kā arī ērta piebraukšana un autostāvvietas).
Labprāt apkalpojam ari banketus izbraukumā jebkurā Jūsu izvēlētā vietā!  
Sazinieties ar mums pa tālruni: 67873804 vai epastu: kipsala@hercogi.lv

BANKETA PIEDĀVĀJUMS

Banketu piedāvājums
File Size: 119 kb
File Type: pdf
Download File

Банкетное предложение на русском
File Size: 124 kb
File Type: pdf
Download File

Uzkodas uz galda:
Svilināta tunča fileja ar wakame salātiem un vasabi mērci
Mazsālīts lasis uz maizītes ar zaļumu sviestu
Tīģergarnele groziņā ar vinegreta mērci un svaigu mango
Liellopa gaļas rostbifs ar Korejas burkāniem un zaļo ābolu biezeni
Putots karamelizēts kazas siers ar zemen
Salāti uz galda (jāizvēlas 2 veidi):
Ceptu mazo kalmāru salāti ar saldā čilī mērci, dārzeņiem, salātlapām un yuzu mērci
Plūkātas pīles gaļas salāti ar svaigiem dārzeņiem, mango, granātāboliem, zemesriekstiem un Hoisin mērci
Grilētas pikantās vistas salāti ∙ krāsainie kāposti, saulespuķu sēklu mozaīka
Kazas siera - pistāciju salāti ar salātlapām, koriandru, cidonijām, svaigām zemenēm un pikantiem Korejas burkāniem
Uzkodu plates uz galda (jāizvēlas 2 veidi):
Gaļas un siera plate
(Čorizo, Fuet, Prošuto, Salami Milano, kamambērs, Manchego, Tallegio, kazas siers izturēts vīnā, vīnogas, medus, svaigas ogas, aprikožu ievārījums) 
Zivju plate
(Mazsālīts lasis, kūpināta sviesta zivs, karsti kūpināts lasis, garneles vinegreta mērcē, kaperi, Kalamati olīvas, auksti kūpināta skumbrija)
Dārzeņu plate
(gurķis, paprika, ķiršu tomāti, burkāni, balzamiko marinādē grilēti sezonas dārzeņi, jogurta – gurķu – diļļu mērce)
Pamatēdieni (jāizvēlas trīs veidi):
Latvijā audzēts sams ∙ dārzeņu buljona mērce, cepti dārzeņi ar spinātiem, burkānu – ingvera biezenis, karija eļļa, rīvēti svaigi mārrutki
Miso glazūrā cepta Baltijas menca ∙ dedzinātu ziedkāpostu biezenis, pākšaugi, svaigi spināti
24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli, sarkanvīna – balzāmetiķa mērce
Grilēta pērļu vista ∙ batāšu biezenis, Haricot pupiņas, ķiršu tomāti, pak čoi salāti, terijaki mērce
Liellopu filejas chateaubriand ∙ kartupeļu gratīns, ķiršu tomāti, cepti brokoļi, sarkanvīna – kaulu smadzeņu mērce
Baklažānu – tomātu sacepums· beluga lēcu sautējums kokospienā, cepts tofu siers, pākšaugi, vinegreta mērce, spināti
Deserti (jāizvēlas viens veids):
Čia sēklu deserts ∙ mango biezenis, mandeļu pienā briedinātas čia sēklas, agaves sīrups, svaigas ogas
Zaļās tējas deserts· sāļās karameles saldējums, ingvercepuma drupačas, svaigs mango, sezama sēklas
Marcipāna kūka
Skābā krējuma – vaniļas panna cotta· svaigas ogas, persiku – lazdu riekstu mērce

Cena par personu 30.00EUR, iekļaujot uzkodas uz galda, salātus, pamatēdienus, kafiju/tēju, negāzētu ūdeni un pašceptu maizi ar balzamiko/olīveļļu un sviestu.
Cena par personu 
35.00EUR, iekļaujot uzkodas uz galda, salātus, pamatēdienus, desertu vai plates, kafiju/tēju, negāzētu ūdeni un pašceptu maizi ar balzamiko/olīveļļu un sviestu.  
Cena par personu 40.00EUR, iekļaujot uzkodas uz galda, salātus, plates, pamatēdienus, desertu, kafiju/tēju, negāzētu ūdeni un pašceptu maizi ar balzamiko/olīveļļu un sviestu.  

Grupām sākot no 6 personām un apkalpošanai uz vasaras terases - piemērojam 10% apkalpošanas maksu.

Šefpavārs strādā ar sezonāliem produktiem, līdz ar to ir iespējamas korekcijas.
Šefpavārs Sergejs Gjačs
Ģimenes restorāns Hercogs Mārupē
Tel.: +371 29106538
E-pasts: marupe@hercogi.lv
​Darba laiks: 11:00 - 20:00, 
​(ārkārtējās situācijas laikā)
Ģimenes restorāns Hercogs Ķīpsalas Fabrikā
Tel.: +371 67873804
E-pasts: kipsala@hercogi.lv
Darba laiks: 
(ārkārtējās situācijas laikā slēgts)
Hercogs Banketi
Tel.: +371 28012218
E-pasts: banketi@hercogi.lv 

  • Mārupe
    • Kontakti
    • Ēdienkarte - Menu
    • Pusdienu piedāvājums
    • Ģimenes brančs līdzņemšanai
    • Brīvdienu kaste
    • Piknika grozs
    • Bērniem
    • Hercoga karte
    • Dāvanu kartes
  • Ķīpsala
    • Kontakti
    • Ķīpsala - par mums
    • Šefpavāra piedāvājums
    • Ēdienkarte - Menu
    • Dzērienkarte - Drinks
    • Kokteiļu karte
    • Vakariņu piedāvājums
    • Bērniem
    • Brokastis
    • Banketi Ķīpsala
    • Gardēžu vakariņas
    • Jahtu brauciens
    • Reservations
  • Banketi
    • Banketu zāle H2O6
    • Kāzas
    • Banketa pieteikums
  • Online pasūtīšana